Jeg tilbyr

Under ser du korte beskrivelser av det jeg tilbyr. Du finner lengre beskrivelser forsiden.

Beskriv - Skrive-coaching

Via møte, telefon eller brev (slow-metoden). Jeg tilbyr også Reading for dem som virkelig ønsker å begynne selvutviklingsreisen.
Gå til forsiden.
Kontakt meg på: katrine@beskriv.no

Beskriv - Redaktørtjenester

Jeg leser ditt manus og gir tilbakemelding utifra der du er i skriveprosessen. Vi blir enige om tilbakemeldingsnivå på forhånd.
Gå til forsiden.
Kontakt meg på: katrine@beskriv.no

Beskriv - Skrivekurs for nysgjerrige

Jeg holder skrivekurs for deg som ønsker å åpne opp og bli bedre kjent med deg selv gjennom skrivingen, for på den måten å forstå essensen og utvikle den riktige historien. Som en del av kurset legger jeg opp til en-til-en tilbakemelding.

Jeg har gått på Soulspring, Märtha Louise og Elisabeth Nordengs skole. Det er en skole for dyp selvutvikling ved hjelp av energiarbeid. Teknikken vi brukte heter Reading og er en sjel-til-sjel kommunikasjon. Metoden ga meg mange forløsninger og livslæringer. Reading er en del av skrivekurset for dem som ønsker det.

Dersom du kun ønsker Reading kan du komme til meg på mitt kontor i Grini Næringspark, 600,- for 30-40 min Reading. På telefon 550,-.
Gå til forsiden.
Kontakt meg på: katrine@beskriv.no

Beskriv Smårolleaktør

Jeg er statist og smårolleaktør. Siden april 2018 har jeg vært med på flere enn 30 oppdrag. Jeg er også engasjert i filmkollektivet PurpleDragons der jeg utvikler skuespilleren i meg. Se produksjonene til PurpleDragons på youtube her.
Kontakt meg på: katrine@beskriv.no