Freedom is the source from which all significations and all values spring.

Simone de Beauvoir

Ny retning

Det finnes mange veier inn til å leve på andre måter enn det generelle samfunnet har definert for oss. Måter som åpner for mye mer. Jeg har brukt flere år på å løsrive meg fra «sannheter» jeg trodde gjaldt alle, gjaldt meg. For selv om mye har føltes rart eller feil for meg lenge, var det meg det var noe galt med, alle andre passer jo inn! Så feil tok jeg. De siste årene har jeg turt å gå nye veier, og jeg er så takknemlig. For hva finnes ikke der ute? Det meste. Også en haug med folk som er som meg. I Soulspring har jeg fått verktøy som har lært meg så masse om meg selv. Og her er en kvinne, Shalini, som inspirerer meg til videre utforsking: https://www.youtube.com/watch?v=1qSet66sijY.

Statist-oppdrag

God jul