Freedom is the source from which all significations and all values spring.

Simone de Beauvoir

Tilbyr: Brev (slow-metoden)

Jeg tilbyr skrive-coaching via brev. Å skrive for hånd gjør noe med hva vi skriver, hvordan vi uttrykker oss og ikke minst hva vi tenker om det vi har skrevet, mens vi går og venter på et svar i posten.

Marianne (www.slowdesign.no) som har laget denne nettsiden, og jeg, kommuniserte via brev da vi arbeidet med hva jeg ville tilby og hvordan siden skulle bli. Det ble en helt annerledes opplevelse, mer personlig og nært, og ikke minst en mer intuitiv måte å tenke og skrive på. Vi kom dypere inn i tingene.

Jeg leser deler eller en hel tekst etter avtale og skriver til deg. Så skriver du tilbake. Så holder vi på, til vi kjenner at vi har kommet til et nytt sted. Jeg lover deg, et brev er verdt å vente på.

Omfang og pris blir vi enige om.
Kontakt meg på
katrine@beskriv.no eller SMS 97 65 55 52

Tilbyr: Uttalelse, muntlig/skriftlig

Erfaring: Kurs Skrivekunstakademiet