Freedom is the source from which all significations and all values spring.

Simone de Beauvoir

Dubbe-kurs

Jeg tenkte “det tør jeg ikke, så da gjør jeg det”. Da dagen endelig kom, grudde jeg meg ikke i det hele tatt, for mens jeg ventet på kursdagen, hadde jeg blitt prøvefilmet til reklamefilm, hatt en liten bi-rolle og lekt meg med en scene fra Woody Allen-filmen Hannah and her sister, i regi av PurpleDragons.

Selvfølgelig var nervene der da jeg stod i lydstudioet med øretelefoner på hodet, manuset på en skjerm rett foran meg, og tegnefilmen jeg skulle dubbe på en større TV-skjerm bak den. Heldigvis. For adrenalin-rushet er på vår side.

Jeg var Icy i The Wings, som barna mine, da jeg kom hjem, sa var “barndommen” deres. Artig. Uansett: Icy er sjefen i den onde gjengen. Hun har masse magiske krefter som jeg fikk slenge ut i rommet med kvasse kommentarer.

I lydstudioet måtte jeg bruke kroppen for å få rett energi bak det jeg skulle si. Det var altoppslukende, det var moro, det var lek.

Kan anbefales.

❤️Katrine

Tilbyr: Brev (slow-metoden)

Tilbyr: Språkvask av manus