Freedom is the source from which all significations and all values spring.

Simone de Beauvoir

Skal vi velge livet (tidl. utgivelse)

 Kai Zahl, Skal vi velge livet, Juritzen Forlag, 2011

Skal vi velge livet er en debattbok om selektering og sorteringssamfunnet med bakgrunn i Kai Zahl sin personlige historie om sin utviklingshemmede sønn. Årsaken til utviklingshemningen viste seg å skyldes en genfeil hos Kai selv. Boken er også en kjærlighetserklæring til sønnen Børge og inneholder utdrag fra Kais sang-tekster. I tillegg forteller boken historien om hvordan Børges ønske om å spille i band, slik som pappa Kai, ble til den verdensomspennende kulturorganisasjonen for utviklingshemmede: Dissimilis.

Ønsker du hjelp til å skrive historien din? Kontakt meg for et uforpliktende møte: katrine@beskriv.no eller 97 65 55 52

Drømmen om Dakar (tidl. utgivelse)

Hvis jeg var president (t.utgiv.)