Jeg beskriver for å berøre; for å åpne, forflytte og endre, for hele tiden å være på vei, og nyte det.

Bistår skriveprosjekter

Hvert skrivekurs jeg har deltatt på, har lært meg noe nytt. Det finnes nesten like mange tilnærminger til det å skrive som det finnes forfattere.

«Du vil først se klart når du kan se inn i ditt hjerte. Den som ser utenfor, drømmer, den som ser innenfor våkner.” (C. G. Jung)

 
 

Skriver for andre

Jeg skriver for andre, som forfatter eller skyggeforfatter. Det inspirerer meg å dykke inn i andres liv, tanker, oppfatninger og historier.

“Det er menneskets evne til å skape som er den guddommelige gnisten vi bærer i oss.” (Mary Daly)

 

Skriver selv

Vi som skriver må pleie sansene (lukt, smak, syn, hørsel og fysisk berøring). Ditt uttrykk, din form er å beskrive hvordan akkurat du ser verden. Jeg prøver å følge nysgjerrigheten og lystprinsippet. Hvis det er noe som holder oppmerksomheten min mer enn noe annet, eller noe som kommer tilbake til meg, igjen og igjen, så tar jeg en ekstra titt på det.

«Det er en ledetråd. Stol på den.» Sier Julia Cameron i boken Kreativitet - et praktisk og åndelig kurs som frigjør dine kreative krefter og gir deg et rikere liv. En bok jeg anbefaler hvis du trenger å vekke deg og sansene dine.

Se hvilke prosjekter jeg arbeider med nå. Bildene i “Mappen med bilder “ “snakker” til meg. Du kan jo se om du får noe ut av dem:

I bevegelse

Jeg elsker å bevege meg, både fysisk og mentalt. Jeg har funnet ut at naturen er åndelig føde for meg og beveger meg masse der.

Det snakkes om at vi først lever når vi går utenfor komfortsonen vår. Det handler om å prøve, og lære seg til å akseptere at det er greit å feile. Tenk om vi klarte å se på alt vi erfarte som læring? Da ville livet bli uendelig mye mer spennende.

Her vil jeg skrive om ting og tang jeg gjør for å fortsette å være i bevegelse